Over Connecton

Al meer dan 150 jaar is CONNECTON gespecialiseerd in het produceren van bevestigingsmaterialen voor de bouwsector van leihaken tot nagels, van muurverankering tot plafondsystemen.
Dankzij een modern machinepark met CNC-gestuurde robots, een uitgebreid machinepark, en gespecialiseerde medewerkers staan wij steeds garant voor kwaliteit, innovatie en flexibiliteit.

CONNECTON: FASTENERS FOR BUILDERS
Een knowhow met talrijke facetten

Onze activiteitdomeinen zijn:

  • Bouw: muurverankeringen, bevestigingen voor dakbedekkingen, plafondophangingen, ...
  • Industrie: haken voor schilderlijnen, dragers voor geluidswerende panelen, ...
  • Tuinbouw: aangepaste clips, plantenhouders, haken voor dekzeilen, irrigatiesystemen, ...
  • Voeding: brochetten, spitjes, ...

Met draad worden de meest uiteenlopende problemen opgelost. Verankeringsproducten, bevestigingen, ophangsystemen, veren, geleidingen, ... Draad ligt aan de basis van een duurzame oplossing voor vele uitdagingen.

Wij verwerken o.a. blanke en verzinkte draad, inox, koper, aluminium, ... en dankzij een eigen assemblage-atelier in Slowakije kunnen wij flexibel omgaan met de meeste vragen van onze klanten. Daarnaast beschikken wij over een professionele verzinkerij voor zowel bulk als stukgoedproductie.

Werken bij Connecton?

Wil je met ons contact komen? Stuur ons uw profiel even door. Zelfs als je denkt dat je niet voor een functie in aanmerking komt, zijn wij steeds in jou geïnteresseerd.

Open vacatures

Leer Connecton beter kennen

Contacteer ons.
Wij maken graag tijd voor uw project!

Contacteer ons