Winkelconcepten moeten verkoop stimuleren

De tijd waarin beschikbare meters rekoppervlakte enkel gebruikt werd om materialen in op te slaan, behoort definitief tot het verleden.

De beschikbare plaats in onze speciaalzaken is vaak beperkt, voorraad belast het beschikbare budget, en de klant weet reeds wat hij wil als hij bij een handelaar binnenstapt. Het aanbod wordt terzelfdertijd dermate technisch, dat de verkoper onmogelijk nog over alle producten in detail kan adviseren.

Daarom is het belangrijk de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Niet om voorraad te gaan stockeren die toch zal roteren, maar om de klant te wijzen op nieuwe producten, nieuwe mogelijkheden, duidelijk technisch te informeren, en zo meerverkoop te genereren.

CONNECTON lanceert een gamma gevelverankerings- en renovatieproducten, op een zeer visuele manier. Ons concept beantwoordt aan de noden van de moderne bouwmaterialenhandelaar. Wij informeren zeer visueel, duiden op problemen en geven meteen de juiste oplossing aan. Contacteer ons vrijblijvend voor bijkomende informatie.

Werken bij Connecton?

Wil je met ons contact komen? Stuur ons uw profiel even door. Zelfs als je denkt dat je niet voor een functie in aanmerking komt, zijn wij steeds in jou geïnteresseerd.

Open vacatures

Leer Connecton beter kennen

Contacteer ons.
Wij maken graag tijd voor uw project!

Contacteer ons